empty:general/phones_bottom
Млинцевий тиждень в Sam’s продовжено до 5 березня.

Ми просто вже не можемо стриматися, аби нашим Млинцевим меню відповісти на питання, чи може вишукана гастрономія бути такою смачною та душевною. 

 

Шеф Sam’s Steak House Сергій Дзюбенко не оминув класику – млинцеві торбинки з грибами та куркою, і приготував дещо особливе. Це торт з печінкових млинців та шпинатні млинці з слабосоленим лососем. Вишукані «Креп Сюзетт» та улюблені з дитинства млинці з маком та вишнями. 


До млинцевого меню сомельє підібрав вина. До солоних смакуватиме багатогранний Pinot Noir з Бургундії, а також головна тосканська зірка – Sangiovese. А до солодких млинців буде доречним ароматне та яскраве Gewurztraminer з Ельзасу та класика жанру – портвейн Tawny 10 YO.


Меню починає діяти вже з 18 лютого. 

 

Завітайте в Sam’s Steak House – на вас чекатимуть гастрономічні страви та подачі.  

+38 (067) 501 13 95

 

Розповісти друзям: