DOM №10 ОТКРЫТ! РАБОТАЕМ КАЖДЫЙ ДЕНЬ
укр eng
empty:general/phones_bottom
Новини ресторанів
Cвятий Миколай розважить малечу у Sam’s Steak House. 17 та 18 грудня, у вихідні напередодні свята, у ресторані проводитимуть безкоштовні майстер-класи для кожної дитини протягом дня.
Вечір віскі з Іваном Бачуріним 15 грудня запрошуємо на Вечір віскі з Іваном Бачуріним. Це цікавий вечір, на якому наші гості мають можливість дізнатися усі особливості смакування та цікаві факти про односолодове віскі. Ми...
З 24 листопада Дні Подяки у Sam’s Steak House Традиційне свято, яке Sam’s святкує щорічно, в цьому році набуває особливого значення. Запрошуємо висловити слова подяки разом!
Сезонні лісові гриби в Sam’s Steak House Білі гриби, підосиковики та бабки – усе, на що багатий цей жовтень, готує Шеф ресторану у сезонному меню. Тут і сучасні смаки, й ті, що багато з нас люблять з дитинства.
МИ СПІВПРАЦЮЄМО З КОМПАНІЄЮ ROYAL SERVISE Ми співпрацюємо з компанією Royal Servise, яка спеціалізується на доставці різноманітних страв з найпопулярніших ресторанів столиці прямо до вашого дому у Києві та за містом.
Новинка цієї осені – фірмовий стейк Sam’s Special Чого ми очікуємо від фірмової страви ресторану? Смаку та інакшості, аромату та жодного натяку на буденність. Таким є наш стейк Sam’s Special. Відбірний витриманий стріплойн, глазурований в соусі...
Український незалежний стейк хаус Sam’s Steak House з 1996 року. Третє десятиліття ресторан розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. За цей період ресторан відбудував своє міні-виробництво, відшліфував підходи до відбору нестабільного...
Українські кавуни та дині в Sam’s steak House Усього три сезонні страви, тому такі цікаві! Наш Шеф не перестає дбати про нові поєднання, щоб було дуже смачно.
Сезон лисичок розпочато Один з найсмачніших та блискавично коротких сезонів – лисичковий – ми пропонуємо провести разом.
SAM’S STEAK HOUSE рекомендує: стейк на кістці Porterhouse та Т-bone – це брутальні фаворити серед стейків. Адже це не суцільне м’ясо, тут є кістка, яка грає зі смаком та потребує нюансів в приготуванні.
Співпраця з World Central Kitchen Пишаємося залученістю Sam’s до щоденної допомоги постраждалим. Наш Sam’s було обрано організацією World Central Kitchen для приготування гарячих страв для Київської області.
Чудові новини, друзі! Престижне світове видання Wine Spectator щойно опублікувало щорічний рейтинг ресторанів з найкращими винними картами по усьому світу.
Показати ще