СЕЗОН УКРАЇНСЬКОЇ СПАРЖІ
укр eng рус
empty:general/phones_bottom
Новини
Сезон української спаржі Розпочинаємо сезон спаржі в ресторані DOM №10. Ми з гордістю працюємо з локальним аспарагусом від фермерів півдня України.
Весняне меню ланчів у DOM №10 Весна задає настрій навіть дуже важливим справам. Природно, що панує вона й у оновленому меню ділових обідів у подільскому ресторані DOM №10.
Легка весна з Il Molino Так, як чекала весну команда Il Molino, не чекав ніхто. Адже втриматись і не розповісти про нове весняне меню було дуже складно.
Пісне меню у DOM №10 Весна кличе до оновлень. У пісному меню наш шеф Георгій Шаруєв розповідає гармонійну та змістовну історію за участі овочів, злаків, бобів, трав, грибів і водоростей — локальних, екзотичних, свіжих,...
Сушия оновлюється У кінці 2020 року ресторани «Сушия» почали оновлювати свій зовнішній вигляд. У новому дизайні вже працюють чотири ресторани міста Києва: на Русанівці, Троєщині, Голосієво та Майдані Незалежності....
Новий City-Zen café&bar відкрився на Русанівці! Гармонійний концепт для динамічного міста тепер і на Русанівській набережній, 10.
Технологія має значення Створення стейку – довготривалий та непростий процес, а створення його з української яловичини – ще складніший
Затишна осінь в il Molino Солодка осіння меланхолія вже огорнула Київ ніжним туманом. Особливо хочеться мріяти, відчувати тепло й підтримку близьких людей, згадувати з ними найкращі моменти цього року та спостерігати за...
Всі новини