empty:general/phones_bottom
Кулінарні корпоративи для невеликих компаній

Кулінарні вечірки – незвичайна та сучасна ідея проведення корпоративу й водночас надзвичайно корисна й цікава. Уже більше 10ти років Sam's Steak House проводить кулінарні майстер-класи з приготування м’яса. Сьогодні традиція майстер-класів успішно існує, адже тут завжди раді ділитися знаннями та досвідом. Обрані страви ви готуєте на відкритому вогні під пильним контролем Шефа ресторану. Кожен учасник для проведення майстер-класу отримує усі необхідні навчальні та допоміжні аксесуари справжнього повара, а саме: індивідуальний фартух, увесь необхідний інвентар та інформативні матеріали.

 

Як проходять майстер-класи: Перед початком приготування Шеф проводить для учасників теоретичну частину, після чого кожен вибирає 2 страви, зокрема стейк або рибу на грилі, а потім готує його під керівництвом Шефа. Приємний бонус – маса корисної цікавої інформації, яку кожен отримує під час практики: 

- як приготувати стейк у домашніх умовах;

- де купувати і як правильно вибирати м'ясо для стейків;

- як приготувати соус для салату;

- як отримати соковите куряче філе;

- як дозрівати м'ясо в домашніх умовах і багато інших цікавих нюансів.

 

Кулінарний корпоратив, де всі об'єднані спільною справою: готують смакоту. Відчуйте атмосферу, коли в повітрі тане аромат майбутньої вечері, а усі учасники майстер-класу разом готують, дегустують й насолоджуються вечором, що лишає по собі гарні враження та яскраві фото.

 

Тривалість майстер-класів: від 1,5 до 2,5 годин (в залежності від обраних страв).

 

Вартість участі:

 Кулінарний корпоратив від 5 осіб 1000 грн з особи: майстер-клас з приготування 2х страв на вибір та пізнавальна лекція від шеф-повара ресторану.

 

Що готуємо: Ви можете обрати 2 страви:

Салати  й закуски:

- Салат «Цезар» з куркою;

- Салат з руколою, філе індички і білими грибами;

- Салат «Нісуаз» з тунцем або з яйцем пашот.

- Салат з качиною грудкою та чіпсами з пармезану зі смаженою грушею на грилі;

- Стейк салат з карамелізованою цибулею;

- Тартар з яловичини;

- Карпаччо з яловичини в домашніх умовах;

 

Основні страви на грилі:

- 5 видів стейків на вибір (New York, Rib-Eye, T-Bone, Tenderloin та Porterhouse);

- Лосось на шпинатному-вершковому різотто та з холодним вершково-каперсовим соусом;

- Філе індички в беконі з журавлиним соусом та селеровому пюре;

- Свинячі ребра BBQ;

- Класичний бургер з яловичини;

- Філе міньйон з овочевим жульєном і соусом Совіньон;

 

Десерти: 

- Шоколадний фондан;

- Американський яблучний або вишневий пиріг;

- Тарт з солоною карамеллю, шоколадним ганашем та Бейлісом.

 

Також у подарунок для кожного учасника майстер-класу ви можете придбати набір для «домашнього завдання» – витримані сирі стейки, які вони матимуть змогу приготувати вдома самостійно аби продемонструвати свою новонабуту майстерність рідним та близьким.

 

 Для дітей ми проводимо дитячі майстер-класи як захоплюючу і пізнавальну альтернативу для дитячого свята на день Святого Миколая. На нашому кулінарному майстер-класі дітки готують бургери. Юним кухарям надзвичайно подобається приміряти уніформу Шефа та старанно виконувати вказівки майстрів кулінарної справи. Буде не тільки смачно, а ще й неймовірно корисно! Проведіть унікальний кулінарний корпоратив, незабутнє день народження або сімейне свято у Sam’s Steak House!

 

Дізнайтеся детальніше про можливість замовлення кулінарного корпоративу за телефоном (067) 501 13 95, а також безпосередньо у персоналу ресторану.

Розповісти друзям: