empty:general/phones_bottom
Пісне меню у DOM №10

Весна кличе до оновлень. У пісному меню наш шеф Георгій Шаруєв розповідає гармонійну та змістовну історію за участі овочів, злаків, бобів, трав, грибів і водоростей — локальних, екзотичних, свіжих, приготованих, ферментованих... 


Злегка димний смак запеченого баклажану підкреслює свіжість томатів і хрусткої руколи, а гостринку зеленого чилі збалансовує кремовість тхіни. 


Тхіна відмінно пасує й до запеченої цвітної капусти, яку ми подаємо з пряним гарбузовим насінням і попкорном із зеленої гречки.


Бобові та горіхи — важлива складова пісного меню, незвичайно вони розкриваються у тікка-масалі з печеним бататом, цукіні, нутом і бобами едамаме та брокколіні-темпура з чіпсами з кейлу та горіховим соусом.  


Новий погляд на морозиво – це щербет на основі сухофруктів та горіхів на мигдалевому молоці. А з ванільно-соєвим морозивом, також пісним, ми подаємо грушу, мариновану в сиропі з ялинових шишок з тархуном.


Готуємо пісне меню з 15 березня до 1 травня. 


Дивитися меню


Забронюйте улюблений столик у DOM №10 за номером 067 502 03 54   

Спаська, 10

 

Розповісти друзям: