Ювілейне меню
empty:general/phones_bottom
Ювілейне меню

Велика подорож Шефа Buddha-bar Kyiv країнами Сходу та Заходу втілилася в особливому Ювілейному меню до 10-річчя ресторану. Азіатська пікантність та ультрамодний наразі стиль simple – головні теми особливої пропозиції.

Шеф акцентує своє меню на морепродуктах – гребінцях з трюфельним соусом, крем-супі з морепродуктів та салаті з лобстером. Серед рибних страв – кобія з овочами темпура, равіолі з гострим лососем та рол з тунцем та мангом. М’ясна альтернатива представлена телятиною на кістці. На десерт – святковий смородиновий торт. І нехай вас не вводять в оману прості назви меню. За кожною стравою ховаються яскраві враження нашого Шефа-мандрівника.  

Buddha-bar  запрошує усіх разом відсвяткувати ювілей, до якого ресторан готувався усією командою.

 

Розповісти друзям: