Що таке справжній стейк?
empty:general/phones_bottom
Що таке справжній стейк?

У класичному розумінні стейк - це шматок яловичого м'яса (бичок 1,5-2,5 року в залежності від породи) висотою від 2 до 5 см, що відрізаний поперек волокон. Перед приготуванням м'ясо повинно пройти стадію дозрівання або, іншими словами, ферментації. При дозріванні в м'ясі відбувається безліч процесів, що змінюють фізичні і хімічні властивості продукту (смак, колір, аромат, міцність м'яса). Для стейків використовують добірні відруби м'яса спинно-поперечної частини. Обов'язково приготування на грилі.

Sam's Steak House - перший в Україні ресторан, який у 1996 році запровадив цю технологію дозрівання м'яса для стейків, привезену з Німеччини фахівцем з м'яса. Ним також було проведено навчання персоналу і побудовано професійні холодильні камери для дозрівання м'яса.

вул. Жилянська, 37, +380 (44) 287 20 00
 

Розповісти друзям: