Легендарний ресторан з незмінною адресою з 1996 року
empty:general/phones_bottom
Легендарний ресторан з незмінною адресою з 1996 року

Семс Стейк Хаус на Жилянській  відомий стейками, фірмовим «Цезарем», бургер-ланчами, колекціями віскі і вина. Всього не перерахувати, але це й не головне. Ось уже третє десятиліття ресторан готує для тисяч гостей стейк-класику і спеціалітети, зберігаючи  деякі традиційні рецепти з самого першого дня роботи. 

За свою багаторічну історію легендарний Sam's змінив свою назву з «Анкл Сем», і дизайн, але концепція ресторану залишилась незмінною. Перший стейк-хаус в Україні продовжує розвивати цей напрямок. Впроваджуючи на український ринок вдосконалену технологію вологого дозрівання м'яса, ресторан зробив значний крок на шляху до класичної американської культури стейків. У 1996 році Семс став піонером серед м'ясних ресторанів країни, хто зважився на використання м'яса не тільки класичної американської яловичини, і долучив м'ясоїдів Києва до нового погляду на стейки з м'яса українського виробника. У меню Sam's Steak House є стейки власного вологого дозрівання Ukrainian Special Beef і американського виробника. 

Тутешня атмосфера – особлива історія. Семс може сказати, що виростив ціле покоління. Скільки ділових зустрічей, сімейних вечорів, днів народжень та романтичних сніданків бачив ресторан, а скільки цікавих і неординарних зіркових гостей побували тут – це матеріал для окремої статті. Sam's Steak House – легенда, з якою варто познайомитися!



Розповісти друзям: