empty:general/phones_bottom
М'ясо сухого дозрівання

Поговоримо про сухе дозрівання або, як його називають, в міжнародній термінології «dry aged». Саме такий спосіб дозрівання м'яса вважається більш трудомістким і складним порівняно з вологою технологією, а також більш дорогим, але забезпечує досить насичений смак, аромат і післясмак для ваших стейків. Досить часто такі стейки називають "брутальними" або "чисто чоловічими", адже їх більше полюбляють представники сильної половини людства. Час дозрівання таких стейків становить від 15 до 120 діб. Оптимальний і найбільш часто використовуємий в стейк хаусах термін 21 день.


Sam's Steak House пропонує своїм гостям кілька класичних видів стейків сухого дозрівання з м'яса українського виробника Ukrainian Special Beef, а саме: Т-Боун та Ріб-Ай на кістці. Термін дозрівання даних стейків становить 45 днів. Рекомендована прожарка для цих стейків MEDIUM, а ціна становить від 165 грн до 180 грн за 100 грам. Крім того, в енотеці ресторану вже підібрані окремі сорта вин, які ідеально підкреслюють смак наших стейків!


Запрошуємо на Жилянську, 37 

Телефон (044) 287 20 00

 

Розповісти друзям: