empty:general/phones_bottom
Bruichladdich tasting dinner/ Вечеря – дегустація віскі

Продовжуючи традицію знайомства з віскі Sam`s Steak House, запрошує вас на особливий вечір –  Bruichladdich tasting dinner! Вечеря-дегустація віскі – це  2 години захоплюючої лекції з теорії віскі, знайомство та дегустація ексклюзивних Bruichladdich whisky, страви, що особливо підкреслюють багатий смак напоїв та неповторна атмосфера Шотландії. 

Благородність односолодового  віскі не викликає сумніву. Всі складові: від країн походження, культури споживання та гастрономічного супроводу цього багатого на смак та аромат напою, пройняті бездоганністю та ексклюзивністю. Долучитися до теорії віскі легко, особливо в поєднанні з неймовірно приємною практикою.
Що таке шотландський односолодовий віскі? Як отримують різні стилі віскі і що впливає на смак? Що таке терруар і чому він має значення?  Який він, Острів Айла – легендарний острів віскі в Шотландії? Як зробити найдимніший віскі в світі? Який він на смак і чому він завоював безліч фанатів по всьому світі?
На всі ці та ще багато цікавих питань з особливим професійним поглядом відповість Анна Купцова - бренд-амбасадор віскі Bruichladdich та експерт з міцного алкоголю з досвідом більш ніж 10 років.
Bruichladdich -  шотландська віскікурня на острові Айла, на якій виробляється три бренди віскі, кожен зі своїм унікальним стилем: Bruichladdich – квітково-фруктовий стиль; Port Charlotte – курний, димний віскі з морськими нотами; Octomore – найдимніший віскі в світі.

Цього вечора знайомимось з:

- Bruichladdich The Classic Laddie

- Bruichladdich Islay Barley

- Port Charlotte 10 YO

- Octomore 7.1

Страви, що найкраще пасують до віскі готує Sam`s Steak House . Подаємо сет спеціальних закусок, овочі гриль та соковиті стейки.

Вартість квитка 800 uah на 2 персони
5 Лютого початок о 19:00
Замовити свій квиток на Bruichladdich tasting dinner ви можете за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00

Розповісти друзям: