empty:general/phones_bottom
Ділові обіди – нове спеціальне меню у DOM №10

Мозаїка наших днів складається з десятків справ, зустрічей і рішень. Між стрімким ранком і непередбачуваним вечором обов’язково відновіть сили. Для цього ми у DOM №10 створили меню обідів, присвячене всім, хто працює, живе та проводить ділові зустрічі на Подолі . 

 

Яким має бути обід, що наповнює енергією та нагадує захоплюючу подорож? Елегантним, збалансованим і смачним – за це відповідає наш шеф Георгій Шаруєв. А ще обід має точно вкладатися у ваш розклад. Тому ми склали добірку ідеальних  страв, що поєднуються між собою у зручному для вас форматі.

Середземноморською легкістю буття позначені салат Нісуаз з анчоусами й оливками каламато та запечений судак із полентою й овочевим жульєном. У яскравому азійському стилі приготовані курка з рисом басматі та соєвими паростками під соусом чилі та салат із бобами едамаме, грибами шіїтаке й подрібненою телятиною. А курячий бульйон із домашньою локшиною та квасолевий суп ніби тілько-но з бабусиної пічки, що стояла на літній кухні у саду. Келих гарного вина або чашечка гарячого еспресо – і ви готові надалі набирати швидкість на бізнес-віражах до самого фінішу дня. 

 

Заходьте на ділові ланчі по буднях з 12:00 до 16:00. В залежності від сезону ми буде змінювати та доповнювати пропозицію. 

 

Дивитися меню

 

Спаська, 10 

 

Бронювання 067 502 03 54  

Розповісти друзям: