empty:general/phones_bottom
Aberlour. Tasting Dinner

Запрошуємо 4 листопада на наступну дегустацію-вечерю. Цього разу смакуємо односолодове віскі з регіону Спейсайд – Aberlour. Це віскі народжене завдяки майстерності, пристрасті та знанням, що передаються із покоління в покоління. Aberlour витримують у бочках двох типів: з-під хересу та американського дубу. Це віскі з глибиною смаку та характеру говорить саме за себе: яскравий, збалансований аромат із нотами гіркого апельсина, червоного яблука, темного шоколаду й підсолодженої кави.

 

Кульмінацією вечора стане реліз Aberlour A' bunadh. Особливістю цього віскі є те, що перед розливом в пляшки воно не редукується водою, тому містить великий відсоток алкоголю, що дозволяє аромату та смаку бути такими концентрованими та незабутніми. Більшість поціновувачів хересного стилю віскі з шотландського нагір'я віддають перевагу саме цьому напою.

 

Віскі Aberlour на INTERNATIONAL WHISKY COMPETITION у 2020 році виборов призові місця в декількох категоріях https://www.whiskycompetition.com/2020-results

 

Спікер Андрій Охремчук – бренд-амбасадор Pernod Ricard Ukraine, який має 18 років безперервного досвіду роботі та 10 років досвіду запуску та управління топовими барами столиці, бар-менеджер ресторану пан-азіатської кухні Coin, засновник та керуючий компанією Барбут (інсталяція бару від проектування до повного запуску), організатор різноманітних ком’юніті, конкурсів та проектів з популяризації барної культури – “Nebesa Team Bartenders Community”, BFC “BarFriends”, а також учасник поглиблених навчальних програм Jameson Academy & Scotch Whisky Academy в Ірландії та Шотландії. 

 

 Цього Tasting Dinner ви спробуєте такі знакові релізи:

  • Welcome-coctail Old Reserve
  • Aberlour 12;
  • Aberlour 16;
  • Aberlour A 'bunadh

 

Дегустація включатиме вечерю з сету спеціальних закусок до віскі: парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет, а також соковитий стейк та овочі гриль. 

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість 500 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 

 

*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 2 столи по 10 учасників кожен. 

Розповісти друзям: