Енотека ресторану DOM №10
empty:general/phones_bottom
Енотека ресторану DOM №10

В DOM №10 створена власна колекція вина — зібрані сотні вин зі Старого та Нового світу: Ізраїлю, Австралії, Нової Зеландії, Аргентини, Чилі, США, України та добре знайомих Грузії, Італії й Франції. В енотеці ресторану є вина для будь-якого приводу: від поширених марок для буденної вечері до ексклюзивних вин для особливих свят. Серед напоїв є також і біодинамічні вина, виготовлені за традиційними рецептами з мінімальним втручанням в природне приготування.

Серед колекційних екземплярів є легендарні французькі Chateau Mouton-Rothschild, Chateau d'Yquem, Chateau Latour, Chateau Haut-Brion та інші. 

Ця дивовижна колекція — результат натхненної та кропіткої роботи сомельє Артема Дарчука. Він уважно вивчав спеціалітет кухні DOM №10 та підібрав смаки так, щоб до кожної страви меню гості мали вибір з кількох вин.

Артем — профі з 20-річним досвідом, учасник Асоціації сомельє України. У 2014 та 2016 роках його винні карти були відзначені міжнародним оглядачем Wine Spectator, а у 2018 Артем був запрошений у журі головної події винного світу Східної Європи — Wine&Spirits Ukraine.

Вино занадто прекрасне, щоб зупинитися лише на одному улюбленому смаку.

Досліджуйте еногастрономічний світ на Спаській, 10.

Залишимо для вас найкращий столик 067 502 03 54 

Розповісти друзям: