empty:general/phones_bottom
Гастрономічний вечір Veuve Clicquot у DOM №10

Серпневого вечора у ресторані DOM №10 відбулася елегантна дегустація легендарного шампанського Veuve Clicquot в поєднанні з гастрономічними закусками від шефа Георгія Шаруєва. У цей вечір старовинний дім-ресторан з 200-річною історією приймав учасниць жіночого бізнес-клубу Lady Boss Club.

Протягом 250 років шампанське Вдова Кліко є невід'ємною частиною світських заходів, оскільки ототожнюється з елегантним і яскравим «мистецтвом жити», яке Будинок пропагує з моменту свого заснування. З його впізнаваною жовтою етикеткою це, безумовно, одне з найвідоміших шампанських вин у світі. 

На вечорі фудпейрінга, проведеному Президентом Асоціації Сомельє України Іваном Бачуріним, були представлені чотири позиції французького шампанського та чотири зміни страв, створених для ідеального поєднання з Veuve Clicquot.  

Під час дегустації Іван Бачурін розповів про історію бренду, про кожну позицію дегустації та про гастрономічні поєднання:     

Veuve Clicquot Yellow Label

Антипасто з артішоків, в'яленіх томатів, оливок, маринованих слив та каперсів

Veuve Clicquot Vintage 2008

Пате з фермерського сиру з істрійською оливковою олією та трюфелем

Veuve Clicquot Vintage Rosé 2008

Фермерська качіна грудка з картопляним гратеном та вишневим кулі

Veuve Clicquot Rosé

Ягідній тірамісу

 

Дивіться фоторепортаж з івенту від Юлії Василеги. 

Квітковий партнер івенту Solo Mia Flowers. 

 

 

Розповісти друзям: