DOM №10 ОТКРЫТ! РАБОТАЕМ КАЖДЫЙ ДЕНЬ
укр eng
empty:general/phones_bottom
Новини ресторанів
Різдвяні та новорічні страви від улюбленого м'ясного ресторану Sam's Steak House Кращі новорічні рецептури Sam's пропонуватиме та продаватиме до новорічного столу усім охочим. 
Cвятий Миколай розважить малечу у Sam’s Steak House. 17 та 18 грудня, у вихідні напередодні свята, у ресторані проводитимуть безкоштовні майстер-класи для кожної дитини протягом дня.
Вечір віскі з Іваном Бачуріним 15 грудня запрошуємо на Вечір віскі з Іваном Бачуріним. Це цікавий вечір, на якому наші гості мають можливість дізнатися усі особливості смакування та цікаві факти про односолодове віскі. Ми...
З 24 листопада Дні Подяки у Sam’s Steak House Традиційне свято, яке Sam’s святкує щорічно, в цьому році набуває особливого значення. Запрошуємо висловити слова подяки разом!
Сезонні лісові гриби в Sam’s Steak House Білі гриби, підосиковики та бабки – усе, на що багатий цей жовтень, готує Шеф ресторану у сезонному меню. Тут і сучасні смаки, й ті, що багато з нас люблять з дитинства.
МИ СПІВПРАЦЮЄМО З КОМПАНІЄЮ ROYAL SERVISE Ми співпрацюємо з компанією Royal Servise, яка спеціалізується на доставці різноманітних страв з найпопулярніших ресторанів столиці прямо до вашого дому у Києві та за містом.
Новинка цієї осені – фірмовий стейк Sam’s Special Чого ми очікуємо від фірмової страви ресторану? Смаку та інакшості, аромату та жодного натяку на буденність. Таким є наш стейк Sam’s Special. Відбірний витриманий стріплойн, глазурований в соусі...
Український незалежний стейк хаус Sam’s Steak House з 1996 року. Третє десятиліття ресторан розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. За цей період ресторан відбудував своє міні-виробництво, відшліфував підходи до відбору нестабільного...
Українські кавуни та дині в Sam’s steak House Усього три сезонні страви, тому такі цікаві! Наш Шеф не перестає дбати про нові поєднання, щоб було дуже смачно.
Сезон лисичок розпочато Один з найсмачніших та блискавично коротких сезонів – лисичковий – ми пропонуємо провести разом.
SAM’S STEAK HOUSE рекомендує: стейк на кістці Porterhouse та Т-bone – це брутальні фаворити серед стейків. Адже це не суцільне м’ясо, тут є кістка, яка грає зі смаком та потребує нюансів в приготуванні.
Співпраця з World Central Kitchen Пишаємося залученістю Sam’s до щоденної допомоги постраждалим. Наш Sam’s було обрано організацією World Central Kitchen для приготування гарячих страв для Київської області.
Показати ще