empty:general/phones_bottom
Легка весна з Il Molino

Так, як чекала весну команда Il Molino, не чекав ніхто. Адже втриматись і не розповісти про нове весняне меню було дуже складно.

 

Розпочнемо з улюбленої піци. Все як завжди: корисне цільнозернове тісто та особлива начинка. Для вегетеріанців — Ортолана з хумусом із зеленого горошку, шпинатом, цукіні, броколі та мікрогріном редису. Для тих, хто на дієті — пікантна Такіно Барбекю з моцарелою, індичкою, перцем капі та базиліком. А для любителів рибки — ніжна Монтімаре з лососем, крем-сиром, фенхелем та руколою.

 

Значну увагу ми приділили легкому вегетеріанському пісному меню, тому обов’язково спробуйте крем-суп із селери, равіолі з тофу та шпинатом або різото з білими грибами. Окремі оди ми готові співати капонаті з хумусом із зеленого горошку. Це традиційна сицилійська страва, вид овочевого рагу, яке готують із баклажанів, печериць, каперсів та інших овочів. Вона настільки смачна і корисна, що можна ненароком перебратись у «табір» вегетеріанців;)

 

Також у нашому меню з’явились ніжний кролик у вершковому соусі зі шпинатом та пармезаном і поживний салат із запеченим лососем, авокадо та моцарелою.

 

Без десерту у жодному разі вас не залишимо! Обирайте улюбленця: чизкейк з грушевим конфітюром та пісочним крамблом чи шоколадний пісний фондан з малиновим кюлі та сорбетом?

 

До солодкого запропонуємо оновлену карту алкогольних коктейлів, серед яких ромашковий грог та яблучно-грушевий збитень. А також лимонади, каву та натуральні чаї. 

 

Чекаємо вас у гості!

Розповісти друзям: