СЕЗОН УКРАЇНСЬКОЇ СПАРЖІ
укр eng рус
empty:general/phones_bottom
Новини
Сезон української спаржі Розпочинаємо сезон спаржі в ресторані DOM №10. Ми з гордістю працюємо з локальним аспарагусом від фермерів півдня України.
BBQ Service від Sam’s Steak House Більше 25 років ми вмикаємо свій гриль, смажимо м’ясо і робимо це майже відмінно. Ручаємося. Ми знаємо, як вибирати м’ясо, та головне – ми власноруч виробляємо стейки Natural wet aged & Dry aged.
Меню TAKE AWAY Любі гості, під час карантину ми працюємо у режимі самовивозу/take away/доставки. Залюбки приготуємо ваші улюблені страви.
Весняне меню ланчів у DOM №10 Весна задає настрій навіть дуже важливим справам. Природно, що панує вона й у оновленому меню ділових обідів у подільскому ресторані DOM №10.
Пісне меню у DOM №10 Весна кличе до оновлень. У пісному меню наш шеф Георгій Шаруєв розповідає гармонійну та змістовну історію за участі овочів, злаків, бобів, трав, грибів і водоростей — локальних, екзотичних, свіжих,...
Нові сніданки на Подолі в атмосферному DOM №10 Передчуття сніданку – це особливий стан вихідного дня, коли нікуди не поспішаєш, коли попереду час із найдорожчими людьми, коли мружишся від затишку і першого ковтка кави.
BBQ сервіс Щодня у Sam’s Steak House ми готуємо близько 50 стейків за якість яких можемо ручатися. Саме тому для наших улюблених гостей ми пропонуємо відповідної якості стейки та інші продукти, які ви...
Технологія має значення Створення стейку – довготривалий та непростий процес, а створення його з української яловичини – ще складніший
Всі новини