empty:general/phones_bottom
Затишна осінь в il Molino

Солодка осіння меланхолія вже огорнула Київ ніжним туманом. Особливо хочеться мріяти, відчувати тепло й підтримку близьких людей, згадувати з ними найкращі моменти цього року та спостерігати за похмурими перехожими за вікном.

 

Куди вони поспішають? Чому виглядають так заклопотано? Можливо, варто зупинитись на чашку гарячого вершкового рому, глінтвейну чи пряного чаю в il Molino і видихнути в нескінченній біганині?

 

Іноді все, що потрібно — побалувати себе чимось незвичайним, наприклад, спагеті з морепродуктами під хрусткою скоринкою або запеченим перцем з м’яким італійським сиром рікота. В голові одразу стане ясніше, обіцяємо.

 

Як то кажуть, ситий — значить щасливий, і ми не будемо з цим сперечатись! Можемо тільки більше розказати про новинки в il Molino, а далі ви й самі знаєте, що робити.

 

Після прогулянки київськими вулицями зігрітись допоможе вершковий нутовий крем-суп. Ланч з колегами краще розділити в компанії соковитого салату з овочами гриль та індичкою. А після довгого робочого дня справжнє італійське задоволення подарують равіолі з трьома видами бобових та білими грибами. Крім того, запевняємо, ніжні медальйони з телятини, обсмажені з панчетою, не залишать серце та шлунок байдужими і ви ще запросите посмакувати ними друзів.

 

До речі про «Друзів». Якщо ви, як Джої Тріббіані, жити не можете без піци, то новинки з цільнозернового борошна смакуватимуть вам краще всього! Делічето з трьома видами грибів і вишуканою трюфельною олією та Болонья з мортаделлою, страчателлою і фісташками. 

 

Ми знаємо, як восени хочеться солоденького і подбали про ваші смакові рецептори і тут. Спробуйте пісочний мигдалевий тарт з хурмою та шоколадно-горіховий фондан з апельсиново-грейпфрутовим конфітюром. Потім розкажете про свого фаворита, бо нам, на жаль, не вдалось вибрати кращого – надто вже вони смачні.

 

Ну що ж, наша справа розповісти, ваша – обрати найближчу дату, щоб насолодитися особливим сезонним меню в il Molino!

До зустрічі!

Розповісти друзям: