empty:general/phones_bottom
Знайомтеся з кращими Single Malt віскі

Односолодовий віскі (single malt) – шляхетний напій, у нюансах смаку та аромату якого неймовірно цікаво розбиратися. У Sam`s Steak House дізнайтеся все про історію та культуру споживання, оцініть відмінності та неповторні риси найкращих single malts світу.

 

Наша колекція 

Обирайте найкраще односолодове віскі з виняткової колекції Sam’s. Вона складається більше ніж зі 100 single malts з Шотландії, Ірландії, Японії, а також топових бурбонів. 

 

Наш каталог

Для зручності вибору користуйтеся каталогом колекції (єдиним у Києві).

Він містить детальний опис аромату та смаку кожного релізу, а також його особливостей. Ознайомтесь з нашим каталогом.

Частина 1

Частина 2 

Дегустаційні сети

Ідеальний спосіб познайомитися з односолодовим віскі та зустріти свій улюблений — спробувати дегустаційний сет. У кожен з наших 6 сетів входить 3 невеликих порції (20мл) різних релізів single malts — димних, фруктових, м’яких, торф’яних, солоних, класичних, легендарних тощо. Також є сет з 4 найкращими американськими бурбонами. На допомогу у виборі вам завжди прийде наш віскі-сомельє Володимир Лисовець. 

 

Дегустації-вечері Tasting Dinner

Tasting dinner — серія вечерь, що поєднує дегустацію нових та легендарних релізів односолодових. Немає значення, новачок ви у світі single malts, чи досвідчений поціновувач, Tasting dinner у Sam’s Steak House поглибить ваші знання про віскі та потішить смакові рецептори. 

 

Слідкуйте за оновленнями — скоро плануємо поновити серії Tasting dinner та повідомимо про дати їх проведення додатково.

 

Забронюйте квиток для себе та друзів у ресторані Sam’s Steak House за телефоном (067) 501 13 95.

Розповісти друзям: