empty:general/phones_bottom
Пт-Сб 11:00 - 21:00
Пн-Чт, Нд 11:00 - 20:00
100 гостей

Працюємо щодня!

Легенда

Колись Енді Уоргол обіцяв кожному 15 хвилин слави. У Sam`s ви відчуєте свої 15 хвилин слави. Або 60. Або скільки завгодно. 

З 1996 року Sam`s — легендарний та улюблений ресторан Києва. Сюди заходили на фірмовий бургер і “Цезар” всі світові зірки, які приїздили до столиці. Sam`s став першим стейк-хаусом в Україні. 

Як протягом 25 років не втрачати популярності? Ніколи не економити на якості та відповідати своєму часу. Сьогодні Sam`s — сучасний стейк-хаус, де кожний знайде щось смачне та цікаве для себе. Кожен куточок ресторану облаштований так, що ви почуваєтеся головною зіркою сцени. 

 

Інтер’єр

Яскравий, світлий, іронічний, просякнутий музикою, яка вам небайдужа. Тонкий кітч на межі мистецтва, але не за межею. Оксамитові порт’єри запрошують в іншу реальність – незвичайну, дещо театральну. Вони ніби ведуть на сцену, яка належить вам. Але жодного пафосу. Будьте собою, смакуйте, гарно проводьте час, в основному залі чи затишному кабінеті Asia-lounge. 

Грає вініл, на стілець недбало накинута шкіряна косуха Міка Джаггера чи Фреді Меркурі, він десь вийшов, за хвилинку повернеться. Ось його вінтажна гітара, можете приміряти її на себе. Тут все — для вас.

Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець.

 

Кухня

Ми готуємо для всіх — для тих, хто знається на м'ясі, хто пам'ятає легендарний Sam`s, хто хоче нових вражень.

 

Меню Sam’s – це мікс з улюблених страв: тут є і легендарний “Цезар”, і карпаччо, і Ріб-Ай тартар, і хумус з білими грибами. І, звісно, наша гордість — великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef.

 

Меню ланчів діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте зокрема популярний та єдиний у Києві стейк-ланч

  

Винна карта включає вина з усіх "м'ясних регіонів світу": Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. 

 

Колекція односолодових віскі і бурбонів — більше 100 позицій. А також дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений.

 

Власне міні-виробництво з ферментації м'яса. Унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. 


Новий лавовий гриль від німецького виробника HEIDEBRENNER розігрівається до 650-700 градусів і рівномірно розподіляє жар по всій поверхні м’яса, завдяки чому воно виходить винятково соковитим та смачним.

Новини
Сезон лисичок розпочато Один з найсмачніших та блискавично коротких сезонів – лисичковий – ми пропонуємо провести разом.
SAM’S STEAK HOUSE рекомендує: стейк на кістці Porterhouse та Т-bone – це брутальні фаворити серед стейків. Адже це не суцільне м’ясо, тут є кістка, яка грає зі смаком та потребує нюансів в приготуванні.
Співпраця з World Central Kitchen Пишаємося залученістю Sam’s до щоденної допомоги постраждалим. Наш Sam’s було обрано організацією World Central Kitchen для приготування гарячих страв для Київської області.
Ми співпрацюємо з компанією bodo яка спеціалізується на продажу подарункових сертифікатів на враження і вже 11 років є лідером в даному сегменті ринку
Всі новини
ЗАЛИШИТИ ВІДГУК