empty:general/phones_bottom
Будні 10:00 - 23:00
Вихідні 11:00 - 23:00
100 гостей

Легенда

Колись Енді Уоргол обіцяв кожному 15 хвилин слави. У Sam`s ви відчуєте свої 15 хвилин слави. Або 60. Або скільки завгодно. 

З 1996 року Sam`s — легендарний та улюблений ресторан Києва. Сюди заходили на фірмовий бургер і “Цезар” всі світові зірки, які приїздили до столиці. Sam`s став першим стейк-хаусом в Україні. 

Як протягом 25 років не втрачати популярності? Ніколи не економити на якості та відповідати своєму часу. Сьогодні Sam`s — сучасний стейк-хаус, де кожний знайде щось смачне та цікаве для себе. Кожен куточок ресторану облаштований так, що ви почуваєтеся головною зіркою сцени. 

 

Інтер’єр

Яскравий, світлий, іронічний, просякнутий музикою, яка вам небайдужа. Тонкий кітч на межі мистецтва, але не за межею. Оксамитові порт’єри запрошують в іншу реальність – незвичайну, дещо театральну. Вони ніби ведуть на сцену, яка належить вам. Але жодного пафосу. Будьте собою, смакуйте, гарно проводьте час, в основному залі чи затишному кабінеті Asia-lounge. 

Грає вініл, на стілець недбало накинута шкіряна косуха Міка Джаггера чи Фреді Меркурі, він десь вийшов, за хвилинку повернеться. Ось його вінтажна гітара, можете приміряти її на себе. Тут все — для вас.

Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець.

 

Кухня

Ми готуємо для всіх — для тих, хто знається на м'ясі, хто пам'ятає легендарний Sam`s, хто хоче нових вражень.

 

Меню Sam’s – це мікс з улюблених страв: тут є і легендарний “Цезар”, і карпачо, і Ріб-Ай тартар, і фірмовий рол, і хумус з лисичками. Приходьте на сніданок, у вихідні беріть дітлахів — для них є окреме меню. І, звісно, наша гордість — великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Радимо з коктейлем Bloody Mary, бо він — це щось.

 

Меню ланчів діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте популярні бургер-ланч та гриль-ланч

 

Винна карта включає вина з усіх "м'ясних регіонів світу": Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. 

 

Колекція односолодових віскі і бурбонів — більше 100 позицій. А також дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений.

 

Власне міні-виробництво з ферментації м'яса. Унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. 

 

Новий лавовий гриль від німецького виробника HEIDEBRENNER розігрівається до 650-700 градусів і рівномірно розподіляє жар по всій поверхні м’яса, завдяки чому воно виходить винятково соковитим та смачним.
Новини
The Glenlivet. Tasting Dinner 26 січня ми запрошуємо друзів на вечерю з дегустацією віскі у форматі foodpairing. На першому Tasting dinner у цьому сезоні познайомимо вас із легендарним The Glenlivet – віскі з якого усе...
The Glenlivet. Tasting Dinner 26 січня ми запрошуємо друзів на вечерю з дегустацією віскі у форматі foodpairing. На першому Tasting dinner у цьому сезоні познайомимо вас із легендарним The Glenlivet – віскі з якого усе...
Новий віскі сезон у Sam’s Steak House У січні ми розпочинаємо новий сезон Single Malt в форматі foodpairing. Вечеря-дегустація Single Malt – це  2-3 години смачних гастрономічних страв з захоплюючою теорією віскі, знайомством та...
Новорічне меню та Різдвяне BBQ Тигри люблять попоїсти. Зустрічайте рік Тигра за гарно накритим святковим столом. Sam’s подбав про це
Всі новини
ЗАЛИШИТИ ВІДГУК