empty:general/phones_bottom
10:00 - 22:00 Субота, неділя 12:00 - 22:00
100 гостей
+38 (044) 287 2000

sams@usgh.com.ua

Легендарний Sam's Steak House вперше відчинив свої двері в 1996 році. Перший стейк хаус в Україні! 24 роки успішного досвіду в дозріванні м'яса і приготуванні стейків. Розпочавши свою роботу ще американським бістро, «Uncle Sam» вже в 2002 році стає першим стейк хаусом в Україні! 

 

Інтер'єр Sam's виконаний в теплій сірій гамі, а особливу атмосферу створюють яскраві акценти у вигляді постерів американських рок–легенд і пейзажів Нью-Йорка. У затишному ретро-кабінеті гості можуть провести камерний обід або вечерю. 

 

Власне міні виробництво по підготовці й дозріванню м'яса. Унікальна технологія дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру використовується на сьогоднішній день вкрай рідко. Саме задля розробки цієї технології Natural Wet Aged, якій наразі понад 20 років, були спеціально запрошені іноземні фахівці. У той час вперше на українському гастрономічному просторі з’явилося  поняття «дозрівання м'яса». 

  

Меню ресторану – це великий асортимент найпопулярніших стейків сухого та вологого дозрівання - Ukrainian Special Beef.17 найменувань стейків: Ріб-Ай, Ріб-Ай Прайм, Нью-Йорк, Т-Боун, Портерхаус, Шатобріан і Тендерлойн в «lady's size», «men's size», а також великі стейки на компанію – кожен може вибрати «свій» стейк. Ресторан пишається своїми карпаччо і тартарами, а також фірмовими коктейлями «Мері». 

 

Винна карта з найпопулярнішими сортами вин з усіх "м'ясних регіонів світу". В енотеці ресторану представлені сорти з Аргентини, Іспанії, США, Автралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. Крім того, такі знамениті вина, як Malbec, Kendall, Valpolicella, Barolo представлені також і побокально.

 

Колекція односолодових віскі і бурбонів з усіх регіонів світу! Ми зібрали та пропонуємо своїм гостям цікаву колекцію single malt whisky. Це найкращі віскі Шотландії, Ірландії, Японії та кращі американські бурбони. У каталозі односолодових віскі представлено більше 100 позицій. Також у нашій колекції Single Malts є дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений .

 

Ланч щодня з 12:00 до 16:00. Крім класичних ланчів, гості можуть спробувати популярні бургер ланч та стейк ланч. Sam's чи не єдиний в Києві, що пропонує гостям пообідати соковитим стейком за ціною від 355 грн за 2 страви. 


Sam`s Steak & BBQ Market цього року пропонує широкий асортимент сирих стейків і BBQ продуктів для приготування вдома і на природі. Бургер-Набори, ребра, м'ясо птиці, рибу, овочі-гриль, літні напої, а також BBQ аксесуари для організації сучасного пікніка. Вся продукція маркету доступна до доставки по м.Київ і за місто.


Майстер-класи, як спосіб ділитися своїм багаторічним досвідом і знаннями з гостями. Індивідуальні та корпоративні майстер-класи від Шефа, на яких всі бажаючі можуть навчитися правильно готувати м'ясо, вибирати стейки, правильно дозрівати м'ясо в домашніх умовах і багато іншого. А також є можливість замовити кулінарний корпоратив, де всі об'єднані спільною справою: готують смакоту. Відчуйте атмосферу, коли в повітрі тане аромат майбутньої вечері, а усі учасники майстер-класу разом готують, дегустують й насолоджуються вечором, що лишає по собі гарні враження та яскраві фото. 

 

Легендарний. Улюблений. М'ясний.

Новини
The Singleton. Tasting Dinner У середу, 03 березня, запрошуємо насолодитися захоплюючими релізами чудового віскі з регіону Спейсайд.
Доставка обідів Ви можете замовляти індивідуальні або корпоративні обіди до себе в офіс
Технологія має значення Створення стейку – довготривалий та непростий процес, а створення його з української яловичини – ще складніший
The Singleton. Tasting Dinner У середу, 03 березня, запрошуємо насолодитися захоплюючими релізами чудового віскі з регіону Спейсайд.
Всі новини
ЗАЛИШИТИ ВІДГУК