empty:general/phones_bottom
Будні 10:00 - 23:00
Вихідні 11:00 - 23:00
100 гостей

Легенда

Колись Енді Уоргол обіцяв кожному 15 хвилин слави. У Sam`s ви відчуєте свої 15 хвилин слави. Або 60. Або скільки завгодно. 

З 1996 року Sam`s — легендарний та улюблений ресторан Києва. Сюди заходили на фірмовий бургер і “Цезар” всі світові зірки, які приїздили до столиці. Sam`s став першим стейк-хаусом в Україні. 

Як протягом 25 років не втрачати популярності? Ніколи не економити на якості та відповідати своєму часу. Сьогодні Sam`s — сучасний стейк-хаус, де кожний знайде щось смачне та цікаве для себе. Кожен куточок ресторану облаштований так, що ви почуваєтеся головною зіркою сцени. 

 

 Інтер’єр

Яскравий, світлий, іронічний, просякнутий музикою, яка вам небайдужа. Тонкий кітч на межі мистецтва, але не за межею. Оксамитові порт’єри запрошують в іншу реальність – незвичайну, дещо театральну. Вони ніби ведуть на сцену, яка належить вам. Але жодного пафосу. Будьте собою, смакуйте, гарно проводьте час, в основному залі чи затишному кабінеті Asia-lounge. 

Грає вініл, на стілець недбало накинута шкіряна косуха Міка Джаггера чи Фреді Меркурі, він десь вийшов, за хвилинку повернеться. Ось його вінтажна гітара, можете приміряти її на себе. Тут все — для вас.

Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець.

 

Кухня

Ми готуємо для всіх — для тих, хто знається на м'ясі, хто пам'ятає легендарний Sam`s, хто хоче нових вражень.

 

Меню Sam’s – це мікс з улюблених страв: тут є і легендарний “Цезар”, і карпачо, і Ріб-Ай тартар, і фірмовий рол, і хумус з лисичками. Приходьте на сніданок, у вихідні беріть дітлахів — для них є окреме меню. І, звісно, наша гордість — великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Радимо з коктейлем Bloody Mary, бо він — це щось.

 

Меню ланчів діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте популярні бургер-ланч та гриль-ланч

 

Винна карта включає вина з усіх "м'ясних регіонів світу": Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. 

 

Колекція односолодових віскі і бурбонів — більше 100 позицій. А також дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений.

 

Власне міні-виробництво з ферментації м'яса. Унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. 

 

Новий лавовий гриль від німецького виробника HEIDEBRENNER розігрівається до 650-700 градусів і рівномірно розподіляє жар по всій поверхні м’яса завдяки камінню, яке віддає додаткове тепло.

Новини
Легендарний. Улюблений. Тепер інший. Якщо ви прокинетеся зранку та будете знати, що вчора вас тут не було, ви шкодуватимете про це. Саме так було 25 років тому, коли всі світові зірки під час приїзду у Київ прямували на Жилянську, 37,...
Оновлення ресторану Шановні гості! З 15 серпня ми зачиняємося на перезапуск та тимчасово не працюватимемо. Та вже у вересні Sam’s Steak House повернеться з унікально оновленим дизайном, але з тим же форматом. Ми дуже...
Технологія має значення Створення стейку – довготривалий та непростий процес, а створення його з української яловичини – ще складніший
Подарункові сертифікати bodo Ми співпрацюємо з компанією bodo, яка спеціалізується на продажу подарункових сертифікатів на враження і вже 11 років є лідером в даному сегменті ринку.
Всі новини
ЗАЛИШИТИ ВІДГУК