empty:general/phones_bottom
Нові сніданки на Подолі в атмосферному DOM №10

Передчуття сніданку – це особливий стан вихідного дня, коли нікуди не поспішаєш, коли попереду час із найдорожчими людьми, коли мружишся від затишку і першого ковтка кави. 

 

Саме для таких моментів – наші оновлені сніданки вихідного дня. Шеф Георгій Шаруєв розробив особливі страви для тих, з ким ви прокидаєтеся та кому присвячуєте свій головний час. Для вашої родини, коханих, друзів, для вас – кожен знайде щось своє, дуже особисте.

 

В основі – традиційно найяскравіші сезонні продукти. Шакшука з тефтельками і гарячим хлібом шотіпурі або сендвіч із домашньою пастрамі та діжонською гірчицею – нагадають про сонячний початок дня в омріяній подорожі. Оладки-хашбраун з лососем, молодим шпинатом та яйцем-пашот – про світанкове освідчення у почуттях. А ніжні ліниві вареники з карамельно-кокосовим соусом і сезонними фруктами – про дитячі очі, що сяють захопленням, та щире «можна ще?». 

 

По буднях ми так само готуємо наші класичні сніданки – і улюблені яйця Бенедикт, і булгур із трюфелем. Але тепер також можна замовити і дещо з авторських сніданків.

 

Бажаємо доброго ранку у вихідні з 10 до 15, та у будні з 10 до 12.

 

Подивитись меню сніданків

 

Спаська, 10, DOM №10 

Бронювання 067 502 03 54 

https://dom10.com.ua/




Розповісти друзям: