empty:general/phones_bottom
WOWDINNER JACK BBQ

«Пікнік під ключ» від ресторану Sam's Steak House:

замовте бокс на сім'ю або компанію друзів, в якому крім 3-х страв (закусок, м’яса BBQ, гарніру й десерту) та підібраних під них коктейлів на основі Jack Daniel's, ви знайдете набір для справжнього грильщика (фартух, бандана, дошка для подачі стейків та вугілля, які розпалюються одним сірником) та декор (букет-фейерверк). Все, що вам потрібно – це гриль або мангал.

 

Далі покрокова інструкція зробить ваш час, проведений з родиною чи друзями, активним та веселим для усіх.

  1. одягніть грильщика та розведіть вогонь
  2. спробуйте на аперитив Лінчбургский лимонад (для дорослих, на основі віскі Jack Daniel's Old #7) та чіпси з сиром й трюфельним соусом – традиційну американську закуску
  3. поставте на вугілля асорті м'яса (мармурова яловичина, індичка та соковита котлетка для бургера та вже підготовлені овочі (кабачок, батат, кукурудза, перець, солодка цибуля...) – усе буде готово через 5 хвилин.
  4. насолоджуйтесь смачними стравами, але не забудьте «залишити місце» для десерту.
  5. Прийшов час wow-подач: ексклюзивний пиріг пекан, та ще й з неймовірним морозивом «Шишечка» зі смаком в'яленої карпатської чорниці з копченим сіном.... Але це ще не все – ароматний коктейль Apple Pie з цілим «набором бармена» підведе вас до феєричного закінчення вечері.
  6. А як же святковий салют? Його міні-версія також у боксі. Ура!

 

Вартість боксу з доставкою – 3300 UAH на 3 осіб, стейки та коктейлі можна докупити за звичайною ціною ресторану на всю компанію.

 

Також доступний варіант WOW BBQ  на велику компанію з 6 осіб вартістю 6000 UAH:

- крафтові чіпси з сиром та трюфельним соусом  (600 г / 100 мл)

- Лінчбургський лимонад на основі Jack Daniel's Old #7 (2 л)

- Коктейль Apple Pie на основі Jack Daniel's Tennesee Fire (6 порцій)

- Steak Rib Eye Prime (350 г / 2 шт)

- Steak New York (350 г / 2 шт)

- Ребра BBQ (450г / 2 шт)

- Овочі Гриль (500 г)

- Соус до м'яса Jack BBQ (100 мл)

- Десерт Pecans Pie (ексклюзивний варіант традиційного Apple Pie з горішками пекан) та морозивом «Шишечка» зі смаком в'яленої карпатської чорниці з копченим сіном (1 кг / 250 мл)

Також у вартість входить набір для грильщика: фартух, коробка вугілля FUN GRILL, дошка для подачі стейків та декор.

 

Уся інформація про вечерю та попереднє бронювання за телефоном +38 068 528 81 22 або на пошту [email protected]. Також ви можете зателефонувати безпосередньо в ресторан  Sam's Steak House +38 (067) 501 13 95 або ж замовити WOWDINNER особисто за адресою вул. Жилянська, 37.

Розповісти друзям: