empty:general/phones_bottom
Bruichladdich – ячмінь має значення

Tasting dinner Bruichladdich – Sam`s Steak House продовжує традицію та запрошує вас на особливий вечір знайомства з віскі.

 

Шотландський острів Айла відомий своїми димними віскі. Однак, не всі знають, що недимні віскі з цього острова незвичайні та особливо прекрасні. На дистилерії Bruichladdich (Брукладі) виробляють недимні віскі, а ще вірять в ячмінь та теруар.

Ячмінь має значення – Bruichladdich.

 

Що таке теруар та чи має він значення у світі Single Malt? Як виробляють односолодове віскі в Шотландії? Чи впливає походження ячменю на смак? Який він, острів Айла – легендарний острів віскі в Шотландії?

 

Анна Купцова - бренд-амбасадор віскікурні Bruichladdich та експерт з міцного алкоголю з досвідом більш ніж 10 років з особливим професійним поглядом відповість на всі ці та ще багато цікавих питань. Дегустація буде цікава як новачкам, так вже досвідченим поціновувачам односолодових віскі.


Bruichladdich – шотландська віскікурня на острові Айла, на якій виробляється три бренди віскі, кожен зі своїм унікальним стилем. Цього разу зануримося у світ ячменю та спробуємо 4 сорти віскі Bruichladdich: з шотландського ячменю, з ячменю, вирощеного на острові Айла, з органічного шотландського ячменю та з древнього сорту шестирядного ячменю Bere. Експерименти з ячменем – яскрава особливість Bruichladdich, а дегустація, де ви зможете скуштувати віскі цієї дистилерії з чотирьох видів ячменю, проводиться в Україні вперше.

 

У програмі Tasting Dinner:

 

  • Bruichladdich The Classic Laddie;
  • Bruichladdich Islay Barley;
  • Bruichladdich Organic Barley;
  • Bruichladdich Bere Barley.

 

Дегустація включатиме також сет спеціальних закусок до віскі, овочі гриль та соковиті стейки.

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість 800 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 

 

 

*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 2 столи по 10 учасників кожен.

Розповісти друзям: