empty:general/phones_bottom
Auchentoshan. Tasting Dinner

Запрошуємо 9 грудня на наступну дегустацію-вечерю. Цього разу смакуємо односолодове віскі з регіону Lowland – Auchentoshan.

 

У перекладі з гельської «Auchentoshan» означає «кут поля». Дистилерія розташована в низовині на північ від Глазго, а джерело води, що для неї використовується, – Cochna Loch – знаходиться в горах. Особливістю заводу є застосування потрійної дистиляції, на відміну від загальноприйнятої подвійної. Деякі джерела стверджують, що Auchentoshan почав свою історію завдяки ірландським переселенцям, які прийшли та принесли з собою ірландський звичай потрійної дистиляції.

 

Кульмінацією вечора стане реліз Auchentoshan 21 Years Old – гордість бренду. Створене методом потрійної дистиляції, віскі витримується в дубових бочках, а у другій половині терміну витримки його переміщують в бочки з-під хересу.

 

Євгеній Толмачов – бартендер, менеджер, блогер, бренд-амбасадор Auchentoshan & Courvoisier в Україні, засновник інтернаціонального каналу для бартендерів на YouTube та освітнього каналу на Patreon, де щомісяця навчається понад 100 осіб, розповість про усі особливості смакування та цікаві факти про віскі Auchentoshan.

Цього Tasting Dinner ви спробуєте такі знакові релізи:

  • Welcome-coctail на основі Auchentoshan American Oak;
  • Auchentoshan 12 YO;
  • Auchentoshan Three Wood;
  • Auchentoshan 21 YO.

 

Дегустація включатиме вечерю з сету спеціальних закусок: парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет; соковитих стейків Rib-Eye, New York, Black Angus та овочів гриль.

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість 600 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 

 

*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 2 столи по 10 учасників кожен.

Розповісти друзям: