empty:general/phones_bottom
Новий віскі сезон у Sam’s Steak House

У лютому 2021 року ми розпочинаємо новий сезон Single Malt в форматі дегустація-вечеря. Перший Tasting dinner відбудеться 10 лютого і разом зі спікером Олександром Івченко ми знайомитимемо вас з релізами віскі Glenfiddich. 

 

Наші дегустації-вечері присвячені найвідомішим та найсмачнішим з односолодових whisky, на яких, окрім давно відомих, ви матимете можливість спробувати нові релізи Single Malt. Страви для tasting dinner увесь віскі-сезон готуватиме наш шеф-повар: сет спеціальних закусок під віскі та соковиті стейки.

 

Щосереди, з лютого по квітень, спеціально запрошені бренд-амбасадори розповідатимуть про усі особливості смакування та цікаві факти про односолодове віскі: Glenmorangie – Іван Бачурін, Glenfiddich – Олександр Івченко, The Macallan – Олег Якобенко, Irish Whiskey – Олексій Отрашевський, The Singleton – Костянтин Бойко та інші.

 

Ми пропонуємо вам долучитися до теорії віскі та продегустувати їх під наглядом експертів. Серію дегустацій односолодових віскі для наших гостей та тих, хто бажає дізнатися про цей напій більше, ми проводитимемо щосереди о 19:00. 

 

Ціна кожного Tasting dinner залежить від добірки релізів, які будуть представлені (від 600 грн). Дегустація включатиме Welcome-cocktail, 3-4 релізи односолодового віскі, вечерю з сету спеціальних закусок: парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет; соковитих стейків та овочів гриль.

 

Графік Tasting dinner на віскі сезон:

10 лютого, середа – Glenfiddich, спікер Олександр Івченко;

17 лютого, середа – Glenmorangie, спікер Іван Бачурін;

24 лютого, середа – Irish Whiskey, спікер Олексій Отрашевський;

3 березня, середа – The Singleton, спікер Дмитро Коломієць;

 

Слідкуйте за оновленнями, оскільки дати можуть змінюватися.

 

Партнером сезону Single Malt є Acqua Panna та San Pellegrino – вишукані води з Італії. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Детальніше про Tasting dinner дізнавайтеся у ресторані Sam’s Steak House та за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00.

 

 

 

Розповісти друзям: