empty:general/phones_bottom
Співпраця з World Central Kitchen

Пишаємося залученістю Sam’s до щоденної допомоги постраждалим. Наш Sam’s було обрано організацією World Central Kitchen для приготування гарячих страв для Київської області. 

З квітня на кухні Sam’s Steak House команда кухарів готує щодня понад 1500 порцій поживної їжі для постраждалих Київської області. Робота триватиме доки залишатиметься потреба. 

«Наші підопічні – це території Пущі, Горенки, Бучі, Гостомелю, Ірпеня та Бородянки - коментує команда ресторану, - куди ми кожного дня з ранку готуємо свіжі порції їжі. До відкриття ресторану ми маємо встигнути розкласти їжу порціями, запакувати та загрузити до мікроавтобусу». Уся організація допомоги стала можливою завдяки міжнародному фонду World Central Kitchen.

Нам подобається допомагати людям, тому ми неабияк радіємо тому, що можемо долучитися до доброї справи та внести свою невеличку частинку у порятунок нашої країни.

Кожного дня у ресторані кипить два процеси. Один процес – це заготівлі для постраждалих, другий – обслуговування замовлень гостей.  І якщо до довоєнної посадки ресторану, нажаль, ще далеко, то кухня встановлює маленькі рекорди. 

Дякуємо команді, пишаємося бути поруч з World Central Kitchen.

Розповісти друзям: