empty:general/phones_bottom
Aberlour Tasting Dinner у оновленому Sam’s

У листопаді розпочинаємо новий сезон гастрономічних вечерь Tasting Dinner з дегустацією односолодових віскі. 

 

10 листопада (середа) запрошуємо на цікаву вечерю та лекцію, присвячену Single Malt з регіону Спейсайд – Aberlour. Це віскі народжене завдяки майстерності, пристрасті та знанням, що передаються із покоління в покоління. Призер International Whisky Competition 2020 році відразу у декількох категоріях.

 

https://www.whiskycompetition.com/2020-results

 

Aberlour витримують у бочках двох типів: з-під хересу та американського дубу. Він має глибокий смак, яскравий характер і збалансований аромат із нотами гіркого апельсина, червоного яблука, темного шоколаду й підсолодженої кави.

 

Андрій Охремчук, спікер вечора – бренд-амбасадор Pernod Ricard Ukraine, має 18 років безперервного досвіду роботи та 10 років досвіду запуску й управління топовими барами столиці, учасник поглиблених навчальних програм Jameson Academy & Scotch Whisky Academy в Ірландії та Шотландії.

 

Дегустаційні релізи:

Welcome-drink 

Aberlour 12 YO;

Aberlour 14 YO;

Aberlour 16 YO;

Aberlour 18 YO.

 

До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко готує спеціальні страви, а також фірмові стейки Т-Bone та Rib-Eye.

 

Супроводжують вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Tasting Dinner Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість участі: 1600 грн.

Вартість для 2-х і більше осiб: 1500 грн.

В день заходу: 1800 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток за телефоном (067) 501 13 95. 

 

*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, кількість учасників дегустації обмежена.

Розповісти друзям: