empty:general/phones_bottom
Glenmorangie. Вечеря-дегустація

8 грудня запрошуємо на Tasting Dinner в Sam’s Steak House. Це серія гастрономічних вечерь у форматі Food pairing, на яких наші гості мають можливість спробувати легендарні сорти односолодового віскі та дізнатись про них від професійних спікерів. 

 

Цього разу ви спробуєте віскі зі знаменитої шотландської гуральні Glenmorangie. Унікальною особливістю цієї віскікурні є найвищі дистиляційні куби в Шотландії: тут розташовані 12 мідних апаратів, які є точними копіями найперших перегінних кубів. Висота лебединої шиї кожного з них становить 5,14 метрів (приблизна висота дорослого жирафа). 

 

Спікер вечері Іван Бачурін — бренд-амбасадор компанії Moët Hennessy в країнах СНД та голова Асоціації сомельє України. Іван — професіонал з 20-річним досвідом, у 2009 році завоював звання кращого сомельє України, а віднедавна став власником виноградника та власноруч виготовляє вина за класичною технологією.

 

Лімітований реліз Glenmorangie A Tale of Winter стане кульмінацією вечора.

Glenmorangie A Tale of Winter – односолодове віскі із зимовим ароматом та яскравим насиченим смаком. Це односолодове шотландське віскі A Tale of Winter 13-річної витримки, витримане у бочках з-під бурбона та довитримане у бочках, у яких колись зберігалося кріплене сицилійське вино Марсала, яке цінують за його солодкий та фруктовий смак.

Glenmorangie A Tale of Winter на смак повний фруктів та меду, ірису, какао та спецій.

Доктор Білл Ламсден, творець віскі та авторитет у галузі перегонки та витримки, сказав: «Усі ми знаємо, як приємно затишно влаштуватися в зимовому светрі біля каміна, коли на вулиці йде сніг. Glenmorangie A Tale of Winter, наповнене яскравими зимовими ароматами, чудово передає ці чарівні та затишні моменти. Смаковий досвід починається з легких фруктових та медових акордів, що переходять у нотки какао, пластівців червоного перцю та шматочків ірису з бразильського горіха. Завершується відчуттям довгого післясмаку з нотками кориці, імбиру та гвоздики».

 

Рідкісне односолодове віскі Glenmorangie 18 Y.O. протягом 15 років витримується у бочках з американського дуба з-під бурбона, після чого більша частина залишається витримуватися далі, а приблизно 30% відправляють на витримку в бочки з-під хересу Oloroso. Коли обидві частини досягають 18-ти річної витримки, їх з'єднують, аби отримати неймовірно насичене односолодове віскі. Напій має елегантний збалансований смак з нотами меду, солоду та квітів, а також дивовижними ароматами фініків, інжиру та ледь помітними нотками деревного диму.

 

У програмі Tasting Dinner:

 

  • Glenmorangie X / коктейль
  • Glenmorangie 10 Y.O.;
  • Glenmorangie Quinta Ruban 14 YO (46%)
  • Glenmorangie 18 Y.O.;
  • Glenmorangie A Tale of Winter

     

До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко готує спеціальні «зимові» закуски, теплий та м’який козиний сир з медом, фуа-гра, ніжний крем-брюле, а також фірмові стейки NWA New York та Rib-Eye.

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість участі: 2100 грн.

В день заходу: 2400 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток за телефоном (067) 501 13 95. 

*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, кількість учасників дегустації обмежена.

 

Розповісти друзям: