empty:general/phones_bottom
Single Pot Still Irish Whiskey. Tasting Dinner

24 лютого Sam’s Steak House запрошує усіх на вечерю з дегустацією віскі. Багато поціновувачів вишуканих алкогольних напоїв віддає перевагу ірландському віскі, але мало хто знає яким воно було на зорі своєї золотої ери. На гостей ресторану чекає захоплююча подорож в країну з тисячолітньою історією та багатою культурою. «Грін Ерін» – саме так називали її нащадки кельтських народів, що знайшли свій притулок на святій землі, що називається Ірландія.

 

На дегустації ви матимете нагоду разом з бренд-амбасадором компанії Sante-Alko Олексієм Отрашевським насолодитися 5-ма релізами від найзнаменитіших ірландських брендів та переконатися у їхніх неповторних й різнобарвних стилях.

 

Дегустаційні релізи:

 

Welcome-cocktail,

  • GREEN SPOT,
  • YELLOW SPOT 12YO,
  • REDBREAST 12YO,
  • REDBREAST 15YO,
  • POWERS JOHN`S LANE 12YO.

 

Цього вечора подаватимемо страви, що найкраще пасують до віскі, а саме сет спеціальних закусок: лосось, парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет; соковиті стейки Rib-Eye та T-Bone.

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість 600 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00.

 

*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 2 столи по 10 учасників кожен.

 

Розповісти друзям: