empty:general/phones_bottom
Смачні майстер-класи Sam`s

Побачення, корпоратив, День Народження, дитяче свято чи просто не вистачає нових емоцій серед буденної рутини?

Sam’s знає, як зробити ваше свято незабутнім та додати яскравих смаків та вражень у ваші будні:

 

Індивідуальні майстер-класи по приготуванню стейків.

 

Ви готуєте на відкритому сучасному грилі, дегустуєте, насолоджуєтеся та отримуєте не лише гарні враження та яскраві фото, а й кулінарні знання та досвід з приготування м’яса, якими потім зможете дивувати близьких.

 

Проводить майстер-клас шеф-кухар, який понад усе закоханий у свою справу.

Ви отримуєте фартух та весь необхідний інвентар для приготування страв на майстер-класі.

 

Під час майстер-класу ви дізнаєтеся:  

 • про різновиди стейків, дозрівання м‘яса, ступені прожарювання.

 • як приготувати стейк у домашніх умовах;

 • де купувати і як правильно вибирати м'ясо для стейків.

 • як ферментується м'ясо в домашніх умовах;

 

 

Після теорії під керівництвом шеф-кухаря переходите до практики - приготування стейку.

Наприкінці майстер-класу - дегустуєте свої страви у супроводі келиха червоного вина, підібраного сомельє ресторану, фірмового Mary чи томатного соку.

 

Вартість участі:  

Майстер-класи по приготуванню стейків – 2 500 грн з особи. 

У вартість входить стейк на вибір, овочі гриль та напій на вибір (келих вина, напій Mary або сік);

 

Куштуйте, відкривайте нове, насолоджуйтесь та закохуйтесь у м‘ясо разом з Sam’s.

 

Дитячі майстер-класи

Захоплююча та пізнавальна альтернатива дитячому святу, коли дітлахи під пильним наглядом Шефа вчаться готувати справжні улюблені бургери з добірних продуктів. Юним кухарям надзвичайно подобається приміряти уніформу Шефа та вправлятися у майстерності кулінарної справи. Буде не тільки смачно, а й дуже цікаво!

Вартість участі: 

700 грн з особи. У вартість входить бургер, картопля фрі та напій на вибір (сік, компот).

 

Тривалість майстер-класів Sam’s Steak House: 1 - 1,5 години 

Тривалість дитячого майстер-класу: 30 хвилин 

 

Коли: Пн-Пт з 15:00 до 17:00, Сб-Нд з 12:00 до 18:00, за умови попереднього бронювання.

 

Знаємо про м’ясо все і навіть більше.

Замовлення приймаємо за номером 067 501 13 95, або безпосередньо у  ресторані.

 

Жилянська, 37

Легендарний. Улюблений. М’ясний.

Розповісти друзям: