empty:general/phones_bottom
SAM’S STEAK HOUSE рекомендує: стейк на кістці

Porterhouse та Т-bone – це брутальні фаворити серед стейків.  Адже це не суцільне м’ясо, тут є кістка, яка грає зі смаком та потребує нюансів в приготуванні.

З липня цього року ми зробили спеціальні ціни на стейки на кістці Porterhouse та Т-bone вагою 600-650 г за 550 грн та вагою 750 г всього за 600 грн. 

«Ближче до кістки – солодше м'ясо», - стверджує наш Шеф Сергій Дзюбенко. Тому ми вже неодноразово закликали вас звернути увагу на стейки на кістці та сьогодні зробимо це знову. 

Наші Т-Bone та Porterhouse обов’язково мають переконати вас, що стейк на кістці — завжди краще рішення. Кістка робить м’ясо більш ніжним, під час приготування воно втрачає менше вологи. 

Особливої уваги заслуговує приготування такого стейку – спочатку необхідно добряче прогріти кістку, для цього стейк ставлять на ребро, а потім його обсмажують на грилі. Завдяки цьому м’ясо залишається надзвичайно соковитим. 

Обирайте стейк на кістці. Вас вразять його смакові властивості. А спеціальна цінова пропозиція від ресторану – вразить привабливістю. 

Не зволікайте! Пропозиці діятиме лише до кінця літа. Встигніть звикнути до по-справжньому смачних стейків.

Розповісти друзям: