empty:general/phones_bottom
Сезон української спаржі

Розпочинаємо сезон спаржі в ресторані DOM №10.
Ми з гордістю працюємо з локальним аспарагусом від фермерів півдня України.
До часу, коли цей делікатний овоч має найсвіжіший смак, наш шеф Георгій Шаруєв підготував нове меню зі страв, що ефектно підкреслюють його.


Ніжну спаржу ми подаємо з соусом голандез, козячим сиром та мигдалем, а також пропонуємо хрусткий аспарагус з мортаделлою та соусом на основі горгонзоли.
Вершковий суп зі спаржею та білим перцем пропонуємо з ароматним гарбузовим насінням. Зелене різотто готуємо зі спаржею та додаємо ароматний пармезан.
Також спробуйте свіжий хрусткий аспарагус до ваших улюблених яєць-пашот на сніданок.  


Дивитися меню  


Чекаємо гурманів на Спаській, 10

Розповісти друзям: