empty:general/phones_bottom
Шоу Фріків

Нові враження до нового сезону: вина знаменитої лінійки Freakshow у Sam’s Steak House 

Відтепер Sam’s представляє найяскравішу винну лінійку США з виноробні Michael David. Мова про Freakshow Wines. Виноробню, на якій отримують вина Freakshow, називають не лише однією з найкращих, адже отримала таке звання у 2020 році, але й однією з найстаріших. Це культура, традиції та майбутнє Каліфорнії. 

Вина Freakshow вирізняються поміж інших яскравим дубовим ароматом. Вони сміливі та водночас збалансовані та зрозумілі широкому колу споживачів. Продаються у понад 30 країнах світу та, звичайно, у всіх 50 штатах рідного СЩА. Вина регулярно отримують золоті медалі та нагороди Best of Show. 

Яскрава лінійка Freakshow стала новим фаворитом поціновувачів вина. 

Рекомендація сомельє Sam’s Steak House – Freakshow Zinfandel Michael David Winery, Lodi 2018, що витримується в бочках з французького (25%) та американського (75%) дуба протягом 12 місяців і має насичений смак, з тонами чорносливу та кави. 

Апогеєм модної «фрік» лінійки стало вино сорту Зінфандель під назвою 7 Deadly Zins («7 Смертельних Зінів», де zins співзвучно sins, що в перекладі з англійської означає «гріхи»). Випущено воно було в 2002 році і завоювали статус найпопулярнішого Зінфандель в США. Це вино має насичений смак фруктів та шоколаду й вишуканий аромат лісових ягід, перцю та ванілі. 

Але це не все. Сомельє ресторану Макс Войцеховський рекомендує звернути увагу й на інші вина виноробні Michael David Winery. Це Petite Petit, Lodi 2018 з тонами смородини та сливи. Та Sixth Sense Syrah , Lodi 2018 з насиченим відтінком смородини та кави. 

Запрошуємо на легендарні вина «Шоу фріків» у Sam’s Steak House. 

Легендарний. Улюблений. М’ясний. 

+38 (067) 501 13 95

Розповісти друзям: