empty:general/phones_bottom
Стейки Dry Aged

Забезпечуємо нові смакові враження зі стейками світової технології ферментації Dry Aged 


Шеф Sam’s Steak House Сергій Дзюбенко шукав найкращий термін дозрівання. Через експерименти він дійшов висновку, що українська яловичина має найбільш насичений та збалансований смак з терміном ферментації від 50 днів. За цей час волога вивітрюється з м’яса, а смак стає глибшим та цікавішим. 


Тому Sam’s усі свої стейки ферментує за правилами
dry aged понад 50 днів, щоб отримати найніжніше м’ясо і, безумовно, найсмачніше. 


Особлива увага – стейкам на кістці. Коли кісточка знаходиться на м’ясі, вона забезпечує чудовий аромат, соковитість м’яса і неповторну ніжність. Саме тому Rib-Eye Dry Aged на кістці є одним із найпопулярніших. Однак Шеф ресторану рекомендує не оминати й T-Bone та Porterhouse –також неймовірно смачні з ніжною структурою. 


Найстаріший київський стейк-хаус ферментує стейки на власному обладнанні. Тут можна спостерігати процес дозрівання стейків Dry Aged на власні очі —камера встановлена у головному залі Sam`s. Але чи варто нагадати, що краще один раз спробувати, аніж сто разів побачити. 


Нагадуємо, стейки Dry Aged, або сухого дозрівання, — це чорна ікра серед стейків. 


Бронюйте столик у Sam’s Steak House на Жилянській 37. 

 

Легендарний. Улюблений. М’ясний. 

+38 (067) 501 13 95

Розповісти друзям: