empty:general/phones_bottom
The Glenlivet. Tasting dinner

Перший Tasting dinner у цьому сезоні відкриваємо 30 вересня і познайомимо вас із легендарним The Glenlivet – віскі з якого усе починалося. Джон Хансел, засновник американського журналу «The Malt Advocate» сказав, що це «”Шон Коннері” в світі віскі – зрілий, сексуальний, багатий та галантний».


Не має значення чи ви новачок у світі Single Malt, чи, можливо, вже досвідчений фахівець – ця вечеря ідеально підходить для всіх. У вас буде можливість вивчити основи майстерності створення віскі The Glenlivet за участю усіх органів чуття, а також отримаєте практичний досвід, який дозволить зрозуміти як зір, слух, дотик та нюх формують смак. Ви дізнаєтеся все про процес створення унікального односолодового віскі The Glenlivet. 


The Glenlivet
– це величний бренд, який виготовляється з 1824 року в Шотландії, у регіоні Speyside, і це один із найбільших виробників шотландського віскі у світі. Щорічно продається майже 6 мільйонів пляшок The Glenlivet. 


Спікер Андрій Охремчук – бренд-амбасадор Pernod Ricard Ukraine, який має 18 років безперервного досвіду роботі та 10 років досвіду запуску та управління топовими барами столиці, бар-менеджер ресторану пан-азіатської кухні Coin, засновник та керуючий компанією Барбут (інсталяція бару від проектування до повного запуску), організатор різноманітних ком’юніті, конкурсів та проектів з популяризації барної культури – “Nebesa Team Bartenders Community”, BFC “BarFriends”, а також учасник поглиблених навчальних програм Jameson Academy & Scotch Whisky Academy в Ірландії та Шотландії. Після зустрічі із Андрієм ви поглянете на віскі під іншим кутом.


Це прекрасна нагода покращити свої знання про віскі та порадувати свої смакові рецептори. Насолоджуйтесь дегустаційною добіркою:

  • The Glenlivet Founder's Reserve;
  • The Glenlivet 12 YO;
  • The Glenlivet 15 YO;
  • The Glenlivet 18 YO.


Цього вечора подаватимемо страви, що найкраще пасують до віскі, а саме (сет спеціальних закусок: парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет), соковиті стейки Нью-Йорк або Ріб-Ай та овочі гриль. 


Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.


Вартість 500 грн.


Початок о 19:00.


Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner в ресторані Sam’s Steak House за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 


*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому кількість місць обмежена – лише 15.

Розповісти друзям: