empty:general/phones_bottom
Віскі в саду. The Glenlivet

16 липня (п'ятниця) Sam’s Steak House та CollectionForMen запрошують друзів на закриту літню дегустацію віскі з вечерею на природі. Ми збираємо усіх поціновувачів цього напою на території приватного будинку в Конча-Заспі. Проведіть незабутній вечір з друзями й віскі у літній час у фруктовому саду.

 

Віскі регіону Speyside – одне з найлегших, солодких односолодових віскі Шотландії. Витримка додає напою насиченість та чудову потужність в смаку. Саме тому воно так чудово смакує у літню пору. 

У вас буде можливість вивчити основи майстерності створення унікального односолодового віскі The Glenlivet, а також зможете насолодитися гарним теплим літнім вечором під відкритим небом.

 

The Glenlivet – віскі з якого усе починалося, це величний бренд, який виготовляється з 1824 року в Шотландії, у регіоні Speyside, і це один із найбільших виробників шотландського віскі у світі. 

 

Спікер Андрій Охремчук – бренд-амбасадор Pernod Ricard Ukraine, який має 18 років безперервного досвіду роботи та 10 років досвіду запуску й управління топовими барами столиці, бар-менеджер ресторану пан-азіатської кухні Coin, засновник та керуючий компанією Барбут (інсталяція бару від проектування до повного запуску), організатор різноманітних ком’юніті, конкурсів та проектів з популяризації барної культури – “Nebesa Team Bartenders Community”, BFC “BarFriends”, а також учасник поглиблених навчальних програм Jameson Academy & Scotch Whisky Academy в Ірландії та Шотландії. Після зустрічі із Андрієм ви поглянете на віскі під іншим кутом.

 

Це прекрасна нагода провести час у колі своїх однодумців та шанувальників віскі. Дегустуватимемо:

Welcome drink на основі віскі The Glenlivet Founders Reserve;

The Glenlivet 12 Y.O. за програмою Sensology;

The Glenlivet 12 Y.O. Illicit Still 40%;

The Glenlivet 18 Y.O. 40%;

The Glenlivet 21 Y.O. 43%.

Кульмінацією вечора стане реліз The Glenlivet 12 Y.O. Illicit Still – новинка та гордість бренду, що стане цікавим для особливих поціновувачів віскі.

 

Для кожного релізу цього вечора ми спеціально підібрали страви, що найкраще смакуватимуть. Вас чекає 4 подачі страв, де центральне місце посядуть страви BBQ від Sam’s Steak House.

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

Вартість 2200 грн.

Початок о 18:00.

Трансфер відправлятиметься від ресторану Sam’s Steak House о 17:00.

Це закритий захід для постійних відвідувачів Sam’s Steak House, тому кількість місць обмежена. Деталі за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 

 

Розповісти друзям: