empty:general/phones_bottom
Віскі дегустації в Sam`s Steak House

В Sam's Steak House люблять холодну пору року за можливість якісно зігрітися. Актуальний інтер'єр стейк-хауса, відкритий гриль, збалансоване меню - все сприяє тому, щоб чекати тепла в комфорті. 

Основа комфорту — віскі. У каталозі Sam's Steak House значний вибір односолодових і купажованих віскі з Шотландії, Ірландії та Японії. Є і бурбон, без якого взимку нудно.  У ресторані ви знайдете більше 100 видів віскі на будь-який смак і для всякого настрою.

Каталог віскі Sam's Steak House інформативний. Біля кожної назви є детальна інформація про виробника віскі, нюанси смаку і аромату. Глибока, цікава, різноманітна тема віскі надихнула ресторан не тільки на створення каталогу і колекції, але й на розвиток культури цього напою через дегустації. 

У ресторані вважають, що кожна людина зобов'язана знайти свій улюблений віскі. Для цього йому пропонують кілька добірок різних віскі в класичних порціях "wee dram" (20 мл). Іншими словами, за фіксовану вартість від 200 гривень до 400 гривень можна спробувати один з чудово підібраних сетів віскі. 

Підбором віскі займався сомельє.

Наприклад, в добірку з назвою «Острови і торф» входять характерні представники торф'яних віскі – Lagavulin, Ardbeg, Bruichladdich. В ароматному сеті знаходяться зірки віскі — The Balvenie Doublewood, Auchentoshan American Oak і Monkey Shoulder. 

У списку кращих бурбонів ресторан рекомендує Maker's Mark, Bulleit, Jim Beam Black. На контрасті з ними буде доречно випробувати сет, названий в ресторані «класичної Шотландією» – Cardhu, Talisker, Highland Park. 

В sam's Steak House переконані, що віскі – напій не тільки для чоловіків, але і для жінок. Чим складніше напої, тим більше у них шанувальниць. Тому не тільки чоловіки здатні оцінити глибину смаку кожного віскі.


Меню сетів можна подивитися тут

Не відкладайте знайомство з новими напоями, можливо, в цей раз ви знайдете саме свій.

Вул. Жилянська, 37 

Телефон (044) 287 20 00 (067) 501 13 95

Розповісти друзям: