Ваш День народження в DOM №10
empty:general/phones_bottom
Ваш День народження в DOM №10

Ваше свято має бути таким же особливим, як і ви! Святкуйте День народження та інші знакові події у творчій атмосфері дому з 200-річною історією.

DOM №10 – подільський ресторан, присвячений історії родини київського скульптора та його дружини, талановитої художниці. Будинок, у якому розташований ресторан, є пам’яткою архітектури XIX сторіччя. Творцям DOM №10 вдалося зберегти оригінальні деталі дому, наповнити його автентичним декором, скульптурами, академічними малюнками та поєднати історичний контекст із сучасним інтер’єром. DOM №10 зустріне вас та ваших гостей, огорне затишком та налаштує на приємне спілкування.

Ви зможете обрати страви різних країн світу в авторському виконанні шефа Георгія Шаруєва. В меню - ніжний тартар із тунця, карпачо з телятини, севіче з лосося та авокадо, соте із морепродуктів, стейк Росіні з фуа-гра, фермерська качина грудка з вишневим кулі та багато інших чудових смаків. 

В DOM №10 щодня печуть свіжі домашні пиріжечки та запашний хліб, а на десерт подають торт на гречаному меду з трюфельним кремом, який вже став легендарним серед постійних гостей закладу.

Ваше свято на Подолі прикрасить добре вино, адже у великій енотеці ресторану зібрана колекція напоїв зі Старого та Нового світу від популярних марок до рідкісних колекційних екземплярів. Досвідчений сомельє допоможе обрати найкращі варіанти в доповнення до страв.

В завершення казкового вечора DOM №10 привітає вас авторським десертом від шефа зі святковою свічкою.

Незабутнє свято чекає на вас на Спаській, 10.

Залишимо для вас найкращий столик: 067 502 03 54 

Розповісти друзям: