DOM №10 ОТКРЫТ! РАБОТАЕМ КАЖДЫЙ ДЕНЬ
укр eng
empty:general/phones_bottom
Новини
Продуктова крамниця в il Molino Dolce vita з доставкою додому замовляли? il Molino поспішає поділитися радісною звісткою: ми запустили продуктову крамницю, і вона вже тішить поціновувачів вишуканої італійської гастрономії!
Кава il Molino Друзі, ми запускаємо особливу новинку: авторський купаж кави, ексклюзивно розроблений для Il Molino
Затишна та елегантна літня тераса Запрошуємо вас на нову атмосферну літню терасу ресторану DOM №10.
Чекаємо в гості! Щиро раді повідомити, друзі, що 5 червня (п’ятниця) розпочинаємо повноцінну роботу та запрошуємо вас до затишного та атмосферного DOM №10.
Смачна весна в il Molino! Хоча зима цього року напрочуд тепла, та все ж ми зачекалися весни. Любимо її усім серцем – зелену, яскраву, запашну, як і наше нове весняне меню!
СЕЗОН ІСТРІЙСЬКОГО ТРЮФЕЛЯ В DOM №10 Чудова новина для справжніх гурманів: цієї осені запрошуємо гостей DOM №10 оцінити нове авторське меню від шефа Георгія Шаруєва, присвячене сезону трюфеля.
Віскі дегустації в Sam`s Steak House Не відкладайте знайомство з новими напоями, можливо, в цей раз ви знайдете саме свій.
Гарна новина для наших улюблених гостей! Ресторанні компанії USG Holding (Сушия, IlMolino, Tbiliso, City-Zen) прийняли рішення об’єднати зусилля для розробки унікальної програми лояльності під єдиним брендом Food Fest!
DOM, який побудував Дон Ресторатор Майкл Дон розповів виданню Delo.ua про один зі своїх улюблених проектів - ресторан DOM №10, про майбутнє індустрії, та про плани відкрити заклад для гурманів на березі Женевського озера....
Нове сезонне меню Осінь – у барвистому намисті… І настрій – пречудовий! А чого хочеться після приємної прогулянки багряний парком? Звісно, трохи перекусити. Запрошуємо до il Molino!
Інтерв’ю співзасновника USG Holding Майкла Дона виданню Leadership Journey Майкл розповів Leadership Journey про те, як він з успішного будівельника перекваліфікувався на такого ж успішного ресторатора, про внутрішню кухню ресторанного бізнесу і чому балаган - це не...
Новий ресторан il Molino з оновленим дизайном Il Molino в центрі старого Києва — відмінний варіант для спокійної прогулянки містом та смачної італійської вечері.
Показати ще