empty:general/phones_bottom
Пт-Сб 11:00 - 22:00
Пн-Чт, Нд 11:00 - 22:00
100 гостей

Працюємо щодня!

Легенда

Колись Енді Уоргол обіцяв кожному 15 хвилин слави. У Sam`s ви відчуєте свої 15 хвилин слави. Або 60. Або скільки завгодно. 

З 1996 року Sam`s — легендарний та улюблений ресторан Києва. Сюди заходили на фірмовий бургер і “Цезар” всі світові зірки, які приїздили до столиці. Sam`s став першим стейк-хаусом в Україні. 

Як протягом 25 років не втрачати популярності? Ніколи не економити на якості та відповідати своєму часу. Сьогодні Sam`s — сучасний стейк-хаус, де кожний знайде щось смачне та цікаве для себе. Кожен куточок ресторану облаштований так, що ви почуваєтеся головною зіркою сцени. 

 

Інтер’єр

Яскравий, світлий, іронічний, просякнутий музикою, яка вам небайдужа. Тонкий кітч на межі мистецтва, але не за межею. Оксамитові порт’єри запрошують в іншу реальність – незвичайну, дещо театральну. Вони ніби ведуть на сцену, яка належить вам. Але жодного пафосу. Будьте собою, смакуйте, гарно проводьте час, в основному залі чи затишному кабінеті Asia-lounge. 

Грає вініл, на стілець недбало накинута шкіряна косуха Міка Джаггера чи Фреді Меркурі, він десь вийшов, за хвилинку повернеться. Ось його вінтажна гітара, можете приміряти її на себе. Тут все — для вас.

Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець.

 

Кухня

Ми готуємо для всіх — для тих, хто знається на м'ясі, хто пам'ятає легендарний Sam`s, хто хоче нових вражень.

 

Меню Sam’s – це мікс з улюблених страв: тут є і легендарний “Цезар”, і карпаччо, і Ріб-Ай тартар, і хумус з білими грибами. І, звісно, наша гордість — великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef.

 

Меню ланчів діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте зокрема популярний та єдиний у Києві стейк-ланч

  

Sam's Market. Асортимент з понад 20 найменувать від класичних стейків та бургер-наборів до овочів-гриль у маринаді можна придбати у ресторані або замовити доставку прямо до вашого дому.

 

Винна карта включає вина з усіх "м'ясних регіонів світу": Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. 

 

Колекція односолодових віскі і бурбонів — більше 100 позицій. А також дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений.

 

Власне міні-виробництво з ферментації м'яса. Унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. 


Новий лавовий гриль від німецького виробника HEIDEBRENNER розігрівається до 650-700 градусів і рівномірно розподіляє жар по всій поверхні м’яса, завдяки чому воно виходить винятково соковитим та смачним.

Новини
Зустрічайте - пісне меню у Sam’s Незважаючи на те, що стейк - одна з основних страв в Sam’s, ми вирішили створити для вас пісне меню і здивувати. Бо справді пісні страви можуть виходити за межі звичних смаків.
Млинцевий тиждень у Sam’s Незвичні поєднання знайомої з дитинства страви. Шеф Sam's Steak House Сергій Дзюбенко не оминув класику - млинцеві торбинки з грибами та куркою, і приготував дещо особливе.
Whisky Tasting Dinner «Port Charlotte. We are Islay» Дегустацію проводитиме Анна Купцова, бренд амбасадор Port Charlotte та віскі-експерт з досвідом понад 10 років.
The Glenmorangie. Limited 2024 Whisky Food Pairing Dinner у Sam‘s Steak House. 25 cічня. 19.00. Спікер вечері: Іван Бачурін.
Всі новини
ЗАЛИШИТИ ВІДГУК