DOM №10 ОТКРЫТ! РАБОТАЕМ КАЖДЫЙ ДЕНЬ
укр eng
empty:general/phones_bottom
Новини
Сезон української спаржі Розпочинаємо сезон спаржі в ресторані DOM №10. Ми з гордістю працюємо з локальним аспарагусом від фермерів півдня України.
Весняне меню ланчів у DOM №10 Весна задає настрій навіть дуже важливим справам. Природно, що панує вона й у оновленому меню ділових обідів у подільскому ресторані DOM №10.
Легка весна з Il Molino Так, як чекала весну команда Il Molino, не чекав ніхто. Адже втриматись і не розповісти про нове весняне меню було дуже складно.
Сушия оновлюється У кінці 2020 року ресторани «Сушия» почали оновлювати свій зовнішній вигляд. У новому дизайні вже працюють чотири ресторани міста Києва: на Русанівці, Троєщині, Голосієво та Майдані Незалежності....
Новий City-Zen café&bar відкрився на Русанівці! Гармонійний концепт для динамічного міста тепер і на Русанівській набережній, 10.
Технологія має значення Створення стейку – довготривалий та непростий процес, а створення його з української яловичини – ще складніший
Затишна осінь в il Molino Солодка осіння меланхолія вже огорнула Київ ніжним туманом. Особливо хочеться мріяти, відчувати тепло й підтримку близьких людей, згадувати з ними найкращі моменти цього року та спостерігати за...
Оновлене меню сніданків вже у Tbiliso Хочеться танцювати на радощах лезгінку, адже ми представляємо вам нове меню сніданків у Tbiliso!
Меню цієї осені вже в City-Zen café & bar У перші осінні дні ми вирішили поставити літо на репіт. Адже осінь - це не привід для хандри, особливо коли у City-Zen з'явилось нове сезонне меню!
Нова Trattoria на Золотих Воротах із колоритною атмосферою Golden Gate Pub! Лише уявіть холодний ковток пива з ніжною піцою з дров’яної печі — погодьтесь, ідеальне поєднання?
Award of Excellence Престижне світове видання Wine Spectator опублікувало щорічний рейтинг ресторанів з найкращими винними картами по усьому світу. DOM №10 отримав свій перший келих - Award of Excellence!
Доставка Food Box і готових наборів для BBQ Святковий вікенд і літні вечори - прекрасний привід для дружніх і сімейних зустрічей за келихом вина, легкими закусками і смачним BBQ.
Показати ще